Hobbyelfje header

voorwaarden11-9-2011 Algemene voorwaardenNa uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail van uw bestelling en worden de artikelen door ons voor u gereserveerd.Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail met alle betalingsgegevens zoals bankrekeningnummer , eventuele verzendkosten , het totaalbedrag en of alles uit voorraad leverbaar is .Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot het versturen van uw bestelling .

De verzendkosten in onze webwinkel staan standaard op € 0,00. Wij brengen wel degelijk verzendkosten in rekening maar maken hierbij onderscheid tussen zendingen die door de brievenbus kunnen (brievenbuspost) en pakketjes.
De definitieve factuur vindt u altijd in het mail .

De artikelen die niet voorradig zijn, worden niet in backorder gezet.
Schade en of klachten dient u binnen 24 uur na ontvangst van de goederen aan ons door te geven. Let Op!! Alleen artikelen in ongeopende verpakking en in overleg Kunnen retour gezonden worden.De kleuren op de foto`s kunnen afwijken. Aanbiedingen gelden alleen voor het aangegeven product actie worden later verrekend.Heeft u niet alles gevonden op de site: mail of bel ons dan voor deze artikelen. Zodat ik kan kijken of ik ze kan bestellen.Bestellingen kunnen ook altijd gereserveerd worden en worden afgehaald in de winkel geef dit dan goed door.Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

m.v.g. mariska van menzel

webwinkel.www.hobbyelfje.nl

email . hobbyelfje@hotmail.com